Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdivenleri denli önemli olan başka bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi önem verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle elan risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok içli davranışları sergilemektedir.

Panik pas sayesinde dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının belli bir şule dayanımı süresine malik olması veya yangın sırasında tütün geçişini engellemesi kabilinden standartlara mutabık olmaları gerekmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve nazarıitibar etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dolgular ile kapı yararsızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bapnın güzel duyu dokuması ve iştiyak edilen aksesuarların tasarrufı ederı doğruca olarak etkilemektedir.

Bir binada veya yapı beknda, kaçış yolu olarak özen veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Ilave-3/C’de tamlanan sürelere muvafık olması mecburidir.

Kaçış muhtevain kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak hoşgörülüliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki konstrüksiyonlarda 125 mm' den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra duvar, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı izinını alarak imalat medarımaişetlemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz güvenilir bir alan yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle yalnız iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı veri alabilirsiniz.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet Yangın Kapısı da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binanın belli başlı bölümlerini veya hepsinı muhasır yangınlarda yangın baplardan kaçış imkanı tanıyan yangın merdivenleri bugüne derece biriyi kişinin yaşamını kurtarmıştır.

Yangın bapsı fiyatları modellere için değteamülmektedir. Dayanıklılık, bakım ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz dâhilin farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın merdivenleri, vesair katlardan ayrılan yangın kapılarıyla donatılmalıdır. Bu baplar yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanmalı ve yangının yayılmasını

Report this wiki page